Neem contact op

Helaas ondervinden we momenteel wat problemen met ons contactformulier, dit proberen we zo spoedig mogelijk te herstellen. Mocht u een foutmelding krijgen bij het verzenden van het contactformulier dan kunt u ons rechtstreeks mailen via info@tofkadootje.nl. Excuses voor het ongemak.

  Details

  TofKadootje.nl
  E-Mail:
  info@tofkadootje.nl
  Adres: Dorpsstraat 23, Nunspeet
  KvK: 70117985

  Privacy verklaring

  Met google analytics houden we de bewegingen op deze website bij. Hierbij slaan we geen gegevens van u op die kunnen leiden naar u als persoon.

  Alleen wanneer u zelf uw gegevens achterlaat middels een contactformulier of bestelling slaan wij gegevens van u op. Deze gegevens worden in uw account bewaard totdat u ze wil verwijderen.  Mocht u willen inzien welke gegevens we van u hebben opgeslagen, stuur dan een mail naar info@tofkadootje.nl.

  Verder maakt Tof Kadootje gebruik van google reCAPTCHA v3. Deze implementatie heeft uitsluitend als doel om spam en misbruik te voorkomen. Daarbij wordt het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent gebruikt om te helpen spam te detecteren. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.